menu

Museo M9 Venice

Museo M9 Venice

A difficult project for M9 Museum in Venice.

Over 100 square meters of green wall and as many between planters and natural partitions, to give a new look to the square where the new M9 Museum stands.
The project was designed by Studio Apml Architetti with whom we worked closely together to complete all the technical and constructive needs.
The botanical layout of the wall has a rigid and geometric design made possible thanks to the different selected essences, similar to the general design of the new building that houses the M9 Museum. 

Related Projects

COOP for the international event EXPO Milano 2015 chooses the Vertical Gardens of verde Profilo

Vertical Gardens and Restaurat

Biophilic Design

Green into commercial environments

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

  • facebook
  • pinterest
  • google+
  • linkedin
  • youtube
  • instagram
  • archello